Web Analytics

Araxi cu nechezol

de | 6.07.2022 13:05 | Actualitate, Home, Opinii

Mă așteptam, sincer, ca directoarea noului Centru Județean de Cultură și Arte Argeș să dea un pas înapoi. Decent, discret și concret, în acord cu vremurile paupere și austere pe care le trăim. Și să renunțe la cursurile de formare profesională a angajaților, asezonate nesimțit cu sejururi la mare, pe bani mulți. Mai ales după toate scandalurile pe temă care au zguduit Consiliul Județean în trecuta administrație. Aveam pretenția asta fiindcă Elena Iagăr a fost și ziarist și ar fi putut evalua corect, la o adică, prejudiciile de imagine aduse instituției tutelare și finanțatoare.

M-am înșelat, Elena merge înainte, ca tractorul sovietic. Nu vrea să organizeze cursuri de formare profesională la sediul instituției, așa cum a declarat vicele Marius Nicolaescu că a făcut CJ cu salariații săi, cel puțin în ultimii doi ani, de când la conducere e o altă echipă. Flit pe toată linia frontului.

Citește și Sedusă şi abandonată, Elena l-a bătut cu capsatorul pe şeful de la Cadastru

Așadar, am scăpat de Araxi 1 și dăm peste Araxi 2, aluzie la fosta directoare a Centrului, mult hulita și îndepărtata, în final, doamnă Negoșanu. Păi, dacă lucrurile stau așa și s-a trecut de la poze și spectacole cu Jojo (în mandatul de manager al d-nei Araxi Negoșanu), la poze și concerte cu păstrătorul valorilor deosebit de tradiționale, popo-rapsodul Cristian Pomohaci (în mandatul d-nei Elena Iagăr), dați-ne voie să spunem că preferăm originalul, nu copia. Nu vrem o Araxi cu nechezol!

Și apropo de concediile pentru bugetari, mascate în sejururi profesionale plătite la mare sau munte. Măcar de le-ar fi achiziționat doamna manager Iagăr la o pensiune din Argeș, să rămână banii în județ. Dar nu, ele trebuie dublate, triplate și cvadruplate de servicii hoteliere mult mai scumpe, ca bronzul să facă piciorul frumos. Păcat! Ne așteptam la cu totul altceva, colega! Fostă colegă, pardon!

Citește și Regal muzical „Sus pe Argeş la izvoare” oferit de Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *