Web Analytics

Sedusă şi abandonată, Elena l-a bătut cu capsatorul pe şeful de la Cadastru

de | 21.07.2011 16:36 | Dezvăluiri

# Bătaie ca-n „Şapte păcate” în biroul directorului Radu Bănică # Motivul discordiei a fost bomba sexy de la PDL, Andreea Radu, cu care directorul Bănică a fost în concediu în Dubai. Radu Bănică, directorul de la Cadastru, şi fosta sa iubită, ziarista Elena Iagăr, au fost protagoniştii unui scandal violent, petrecut în urmă cu aproximativ o săptămână chiar în biroul şefului OCPI. Extrem de afectată după ce a citit în ziar că iubitul ei a petrecut o vacanţă luxoasă în Dubai în compania Andreei Radu, bomba sexy a PDL Argeş, Elena, care a avut o relaţie de 12 ani cu Bănică, a încercat să aibă o discuţie lămuritoare cu acesta. Ce-a urmat puteţi citi în materialul următor.

Bănică, luat la ţintă cu scrumiera şi capsatorul de pe birou

Elena a venit val vârtej la sediul OCPI Argeş şi a intrat în biroul directorului Radu Bănică pentru a-i cere socoteală cu privire la noua idilă. Cei doi au avut un schimb dur de replici, după care s-au luat la bătaie. Radu Bănică, bărbatul care este, a început să ţipe din senin, ba i-a chemat în ajutor şi pe angajaţii firmei de pază cu care OCPI Argeş are contract. Mai mult, a răcnit şi la secretară, căreia i-a reproşat că nu şi-a respectat fişa postului şi nu l-a apărat, permiţându-i Elenei Iagăr accesul în birou. Din cauza limbajului agresiv folosit de fostul iubit, dar şi a insultelor pe care acesta i le aducea, Elena s-a enervat şi a aruncat cu capsatorul şi cu scrumiera de pe birou înspre Radu Bănică. Deşi avea în faţă doar o femeie, şeful de la Cadastru s-a panicat şi a ripostat extrem de violent. Şi-a înşurubat mâinile pe gâtul celei cu care a împărţit patul vreme de 12 ani, apoi a trântint-o la pământ. Fată din popor, Elena nu s-a lăsat nici ea mai prejos şi i-a cărat domnului director, aflat deasupra, suficienţi pumni în spinare cât să-i rupă cămaşa şi să-i învineţească spatele. Auzind tărăboiul, angajaţii de la Cadastru şi-au făcut imediat de treabă prin secretariat, iar cei mai îndrăzneţi au fost răsplătiţi cu o simfonie isterică ce răzbătea din biroul nr. 1 al instituţiei.

Rănită în amorul propriu

De ce atâta patimă? Simplu, întrucât relaţia dintre Elena Iagăr şi şeful de la Cadastru a durat nu mai puţin de 12 ani, perioadă în care, după cum au recunoscut mai mulţi apropiaţi ai celor doi, femeia l-a susţinut nu numai afectiv, ci şi material pe Radu Bănică. Nu mai vorbim de faptul că femeia ştie atât de multe despre trecutul domnului ajuns acum la guvernare (inclusiv despre perioada lui de benzinar), încât, dacă ar vorbi, l-ar îngropa definitiv pe acesta, şi nu doar din punct de vedere politic. Care a fost mulţumirea lui Bănică faţă de o femeie care l-a susţinut vreme de 12 ani? I-a dat cu piciorul după ce partidul l-a pus în funcţie şi a dat de bani.  Ca orice femeie rănită  în amorul propriu, Elena Iagăr a văzut negru în faţa ochilor, mai ales după ce poza amorezului şi a bombei sexy din PDL a apărut în ziar. Başca toate amănuntele picante despre concediul luxos pe care cei doi, Bănică şi Andreea Radu, l-au petrecut în Dubai.

Cine este Elena Iagăr

Elena Iagăr este tipul femeii inteligente şi cu iniţiativă: pregătită profesional şi mereu pusă la punct cu toate subiectele de interes şi de care are nevoie în viaţă. Este pregătită în orice situaţie şi ştie cum să întoarcă totul în favoarea ei. În prezent, este angajata unei companii multinaţionale, în Bucureşti, dar şi colaboratoare la cotidianul Curierul zilei. De altfel, presa reprezintă un capitol important în cariera profesională a Elenei, ea conducând şi cotidianul Schimbul 3, care a apărut vreme de un an, între 2005-2006, în Piteşti. Elena Iagăr a lucrat şi ca manager de campanie pentru PNL, unde are în continuare contacte foarte bune.

Directorul Bănică, pe făraşul de la Cadastru

Episodul pugilistic pe care vi l-am relatat ar putea avea repercusiuni grave asupra carierei lui Radu Bănică. Nu de alta, dar şefii PDL Argeş sunt hotărâţi să-l demită din funcţie, pe considerentul că acesta a adus grave prejudicii de imagine partidului. Bănică a fost băgat în corzi şi după ce Jurnalul a dezvăluit că şi-a petrecut vacanţa la Dubai, iar o decizie în acest sens ar putea fi luată în această săptămână. (Neluţu DINU)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii