Web Analytics
scris duminică, 28.04.2024

Aproape 900 de permise de conducere reţinute în ultimele 24 de ore

Poliţiştii rutieri au constatat, în ultimele 24 de ore, peste 100 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, au reţinut 870 de permise de conducere, dintre care 397 pentru viteză, 44 pentru alcool şi 13 pentru droguri şi au retras 375 de certificate de înmatriculare, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, transmite Agerpres.

Aproape 900 de permise de conducere reţinute în ultimele 24 de ore

Citește și: Crima de pe autostrada A1. Avocatul inculpatului susține că acesta ar suferi de afecțiuni grave precum epilepsie și schizofrenie

Un număr de 357 dintre cele 870 de permise de conducere au fost reţinute în cadrul acţiunii „Blocada”, organizată din dispoziţia conducerii Ministerului Afacerilor Interne pentru prevenirea/combaterea unor situaţii de risc şi menţinerea unui climat de ordine publică. De asemenea, dintre cele 375 de certificate de înmatriculare, 170 au fost retrase în cadrul „Blocada”. Nu în ultimul rând, dintre cele peste 100 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice 19 au fost constatate prin „Blocada”. Poliţiştii au aplicat peste 10.000 de amenzi de aproape 4,2 de milioane de lei pentru alte nereguli constatate.

De asemenea, au fost depistate 22 de persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost luate măsurile legale. În cauzele instrumentate au fost dispuse 105 de măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită