Aproape 3000 de persoane vaccinate, duminică, în județul nostru

de | 31.10.2021 21:26 | Actualitate, Home

 

2934 de oameni au fost vaccinați duminica, în Argeș, în cadrul Maratonului, 463 dintre ei cu doza 3. A fost o muncă incredibilă în centre pentru că platforma în care sunt introduse datele persoanelor imunizate a funcționat greu.
Neputând scana toate cărțile de identitate, registratorii ajutați și de personalul medical au introdus manual toate informațiile.

 

Citește și: Școlile și grădinițele se vor mai redeschide cu prezență fizică doar sub pragul de 6 la mie, rata de infectare la nivel național
La centrele din municipii și cu ajutorul caravanelor care au mers în comune, de la 8 până la ora 20, argeșenii au avut acces facil la imunizare.
“ Pentru că oamenii au manifestat un interes deosebit să se vaccineze în weekend, după consultări avute cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Argeș am decis ca maratonul de vaccinare să fie transformat într-un eveniment săptămânal și am programat deja următoarele trei acțiuni.

Sâmbătă și duminică au fost vaccinate aproape 6000 de persoane”, a declarat prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

CITEȘTE ȘI: Eduard Dima, ales președinte al PMP Argeș

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Se reduce prețul la energie și la gaze
Se reduce prețul la energie și la gaze

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că Guvernul va lua o serie de măsuri pentru facturi prin OUG. El a declarat că la consumatori se va percepe un preț de 0,68 bani/kw oră la factura de curent electric. "Am reuşit să ajungem la un acord astfel încât la energie plafonul...

Fiesta latino-americană la Filarmonica Pitești
Fiesta latino-americană la Filarmonica Pitești

Filarmonica Piteşti organizează joi, 20 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala ”Simfonia” a Centrului Multifuncţional, un nou concert simfonic. La pupitrul dirijoral se va afla, în premieră, dirijorul argentinian Ramiro Arista. În program: Arturo Márquez – ”Danzón No. 2”,...