Web Analytics

Eduard Dima, ales președinte al PMP Argeș

de | 31.10.2021 14:04 | Actualitate

 

Sâmbătă, 30 octombrie 2021, Eduard Dima a fost ales președintele PMP Argeș în cadrul conferinței de alegeri a filialei județene. A fost singurul candidat, iar delegaţii l-au votat cu o majoritate covârșitoare, având un singur vot împotrivă.
Noua structură de conducere este formată din: Secretar general: Frătică – Dragomir Tudor – Florin; Secretar General Adjunct: Frățică Iulian; Vicepreședinții: Alexandrescu George – Valeriu, Bebu Iulian, Chirănescu Ion, Coman Sorina – Marilena, Dumitru Mihai – Valentin, Groșanu Ilie, Iordache Florin. PMP Argeș deține 83 consilieri locali și 2 primari.

 

Citește și: Școlile și grădinițele se vor mai redeschide cu prezență fizică doar sub pragul de 6 la mie, rata de infectare la nivel național

„Una dintre priorităţile PMP Argeș este de a schimba percepția cetățenilor despre conceptul de politician, acesta fiind asociat în acest moment cu tot ceea ce se întâmplă rău în țara noastră și cred că singura cale prin care politicianul de astăzi poate câștiga încrederea cetățeanului este prin onestitate, decență și determinarea de a contribui cu adevărat la dezvoltarea comunității pe care o reprezintă! Colaborând și comunicând cu oamenii, lăsând deoparte orice orgoliu, cu expertiză și implicare, putem stopa producerea unui colaps general în România. Deci pornind de la aceste considerente, PMP Argeș va începe să reconstruiască și să se redreseze, astfel încât să reprezinte cât mai bine și eficient interesele cetățenilor”, a declarat Eduard Dima.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii