Aproape 2000 de argeșeni verificați pentru respectarea măsurilor anti-Covid-19

de | 21.10.2021 13:18 | Actualitate, Home

Poliţiştii argeşeni sunt în continuare la datorie, alături de jandarmi, pompieri, poliţişti locali şi reprezentanţi ai altor autorităţi, cu care acţionează în sistem integrat, pentru prevenirea răspândirii şi combaterea infectării cu coronavirus.

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au desfășurat 24 de acţiuni punctuale, dintre care 21 au fost organizate independent de către poliţişti, 2 organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri.
Aproape 2.000 de persoane, precum și 178 de mijloace de transport persoane au fost verificate în cadrul activităților.

Citește și: Măsuri de prevenire a răspândirii virusului Sars-Cov-2 cu ocazia desfășurării probei de verificare a cunoștințelor pentru admiterea în școlile militare

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost verificate 183 de societăți comerciale, unde poliţiştii, alături de celelalte structuri cu care acționează în sistem integrat, au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 224 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 14.500 de lei, după cum urmează:
– 194 de sancțiuni, în valoare de 11.000 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;
– 28 de sancțiuni, în valoare de 1.500 de lei, ca urmare a nerespectării interdicțiilor de deplasare;
– două sancțiuni, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantinare.

Acest articol este despre: amenzi,Argeseni,covid 19,masca,masuri,verificari

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...