Web Analytics

Aproape 100 de persoane verificate în dosarul tâlhăriei omului de afaceri Octavian Simescu

de | 24.01.2018 16:23 | Actualitate

5 octavian simescu fiicaAu trecut aproape două săptămâni de la teribila tâlhărie de la Leordeni, unde omul de afaceri Octavian Simescu (foto), în vârstă de 72 de ani, şi soţia acestuia au fost tâlhăriţi, iar autorii nu au fost prinși nici acum.

Surse judiciare ne-au precizat că până în prezent au fost verificate aproape 100 de persoane, o parte dintre acestea având deja cazier pentru alte fapte. Încet-încet, cercul de suspecți s-a restrâns masiv, iar principalii suspecți care sunt verificați în ultimele zile sunt din zona Leordeni. De ajutor în ancheta celor de la Poliția Argeș a fost și faptul că în casa lui Octavian Simescu au fost găsite numeroase amprente.
Reamintim că Octavian Simescu și soția sa au fost tâlhăriți după un scenariu terifiant, demn de un film horror: legaţi cu sârmă, stropiţi cu o substanţă inflamabilă şi ameninţaţi că li se dă foc. Totul, pentru banii pe care infractorii sperau să-i găsească în casa lui Octavian Simescu, acţionar majoritar la SC Componente Auto Topoloveni, ale cărui venituri impresionante de pe vremea când era director de firmă au atâțat imaginația tâlharilor. Există zonuri potrivit cărora infractorii, care au sperat în jaful vieții lor, dar care au plecat cu doar câteva sute de lei și mai multe bunuri de valoare ale familiei Simescu, să fie chiar niște indivizi din Leordeni sau localitățile limitrofe.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii