Web Analytics

APEL UMANITAR pentru micuțul Alex Matei! Are nevoie de sprijin financiar pentru o operație de care are mare nevoie!

de | 18.08.2021 20:21 | Actualitate

Speranță la o viață nouă pentru micuțul Alex Matei! Are nevoie de sprijinul nostru pentru o operație costisitoare care se poate efectua doar în Statele Unite ale Americii.

„Bună tuturor!
Numele meu este Alexandru Matei, am 2 ani și m-am născut cu o MALFORMAȚIE CONGENITALĂ numită CRANIOSTENOZĂ MULTIPLĂ.
Înainte de a mă naște, părinții mei nu au știut nimic despre problemele mele. Imediat după naștere au aflat, în momentul în care au trebuit să semneze pentru intubarea mea, neputând respira singurel.
Primele 4 luni din viața mi le-am petrecut într-un pătuț de spital, la terapie intensivă nou născuți, perioadă în care am suferit 3 intervenții chirurgicale (una pentru montare traheostomă, deoarece respiram cu ajutorul unui ventilator mecanic și 2 la căpuț).
Ulterior am mai suferit încă 4 operații, dar pentru o viață mai bună mai am nevoie și de ALTE OPERAȚII, una dintre ele fiind cea din SUA. Costul estimativ al operației din SUA este de aproximativ 51.400$, cheltuielile totale (drum, cazare, investigații) ridicându-se la aproximativ 70.000 de dolari.
Mami și tati nu și le mai pot permite momentan, ajungând la un impas și doar cu ajutorul vostru oameni buni si cu inimă mare îl pot trece, prin donarea oricărei sume și un gând bun asupra mea!

Cu mulțumiri anticipate pentru ajutor,
Alex Matei”

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii