Apel către membrii PNL care fac acuzaţii grave: „E cazul de responsabilitate!”

de | 5.08.2021 13:02 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Senatoarea PNL Alina Gorghiu transmite un apel la responsabilitate colegilor săi de partid care „fac acuzații grave, fără bază și fără probe”.
„Toate astea fac mult rău PNL! Mai este puțin și se termină alegerile din filiale. Chiar dacă nu e doar fair-play competiția, responsabilitatea față de PNL rămâne o obligație orice ar fi!

În Partidul Național Liberal ar trebui ca nimeni să nu promoveze teme contra liberalismului! Sunt în țară destule voci iliberale! Care trebuie izolate, nu copiate”, scrie pe pagina sa de socializare argeșeanca Alina Gorghiu.
Reacția ei survine la scurt timp după ce liderul senatorilor liberali, Virgil Guran, susținător al lui Ludovic Orban la Congresul din 25 septembrie, a declarat că există temerea că în cursa internă se implică și „anumite organisme care nu au ce căuta în această competiție politică”.
Marian Staicu

Citește și Alina Gorghiu: „Competiţiile vin şi trec. Singurul care rezistă este Partidul Naţional Liberal”

 

 

Acest articol este despre: alegeri pnl,alina gorghiu,pnl,pnl arges

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 comentariu

  1. „Toate astea fac mult rău PNL! … ” .
    De-ar fi numai atat … mult rau fac tarii/locuitorilor ei !

Ultimele articole

Prima TV: MINISTRUL APĂRĂRII, VASILE DÎNCU, VINE LA INSIDER POLITIC
Prima TV: MINISTRUL APĂRĂRII, VASILE DÎNCU, VINE LA INSIDER POLITIC

 România, la înaintare! Situația politică din Ucraina, acțiunile Rusiei, dar și pozițiafermă a NATO, pun România în gardă. Chiar președintele Klaus Iohannis declara,la sfârșitul ședinței CSAT că “trebuie să fim pregătiți pentru orice scenariu”. Citește și: Procurorii...

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...