Web Analytics

AOA Argeș împlinește 18 ani de existență!

de | 29.11.2021 14:44 | Actualitate, Economie

Săptămâna aceasta, vineri, 3 decembrie 2021, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș sărbătorește majoratul! Astfel, cel mai important for care reunește oamenii de business din județ împlinește 18 ani de existență. AOA Argeș a luat ființă pe data de 3 decembrie 2003.

CITEȘTE ȘI: CSM a lansat portalul de jurisprudență ReJust

Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges este o organizatie non-guvernamentală, non-profit și apolitică, constituită la initiațiva directorului Dan Ionescu, iar săptămânalul „Jurnal de Argeș” fiind printre firmele fondatoare a asociatiei (chiar prima firmă care a achitat, în avans, cotizația pe mai multe luni, suma fiind necesară pentru înființarea AOA Argeș. S-au mai alăturat multe alte societăți comerciale de renume din municipiul reședință de județ, pentru a contribui efectiv la dezvoltarea mediului economic argeșean.

CITEȘTE ȘI: Polițiștii din Sindicatul EUROPOL amenință că vor protesta de Ziua Națională

Activitatea principală a Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș se materializează în reprezentarea intereselor membrilor în raport cu alte entități, organizarea de întâlniri de business sub diferite forme pentru stimularea investițiilor în județul Argeș, susținerea de campanii de promovare a produselor locale prin realizarea de târguri, expoziții și alte acțiuni similare. De asemenea, organizația își propune să fie și un centru de informare și consultanță pentru firmele membre.
Colaborarea cu Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș înseamnă accesul la un canal de promovare puternic în mediul local, publicația economică „Orizont Economic Argeșean” care este distribuită primelor 1000 de firme după cifra de afaceri din județ, autorităților publice locale, precum și altor organizatii importante.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii