Web Analytics

Anunț privind finalizarea proiectului „DEZVOLTAREA SOCIETĂŢII ACTIVE DOMENIUS INVESTMENT SRL PRIN ACHIZIŢIA DE ECHIPAMENTE DE ULTIMĂ GENERAŢIE”

de | 19.07.2021 20:13 | Actualitate, Economie

ANUNȚ DE PRESĂ

Pitesti, iulie 2021

Privind finalizarea proiectului ”DEZVOLTAREA SOCIETĂŢII ACTIVE DOMENIUS INVESTMENT SRL PRIN ACHIZIŢIA DE ECHIPAMENTE DE ULTIMĂ GENERAŢIE”

ACTIVE DOMENIUS INVESTMENT SRL, în calitate de beneficiar, anunţă finalizarea proiectului cu titlul „DEZVOLTAREA SOCIETĂŢII ACTIVE DOMENIUS INVESTMENT SRL PRIN ACHIZIŢIA DE ECHIPAMENTE DE ULTIMĂ GENERAŢIE”, cod SMIS 103060, proiect co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 A – Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor în domeniile competitive identificate in SNC si PDR-uri.
Contractul de finanţare nr. 336 a fost semnat în data de 21.08.2017 cu Ministerul Dezvoltarii, Lucrărilor Publice si
Administrației, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului a constat în dezvoltarea microintreprinderii prin realizarea de investitii pentru introducerea în procesul productiv a unui produs nou reprezentat de fibre modelate pentru ambalaje, conducând la consolidarea poziției pe piața comercializării acestora. De asemnea s-a urmărit și creșterea dotării tehnice a societății cu echipamente si tehnologii de ultimă generație care vor contribui le generarea de valoare adăugată în vederea consolidării poziției pe piață a societății în domeniile identificate în Strategia Națională de Competitivitate și Planurile Regionale de Dezvoltare.

Obiectivele specifice ale proiectului:
– Realizare activităților de consultanță de scriere proiect, management de proiect și informare și pșublșicitate până la finalu perioadei de implementare, având ca rezultat un proiect implementat
– Dotarea societății cu 6 echipamente productive si unul pentru energie regenerabilă până la sfârsitul perioadei de implementare pentru a crearea fluxului de producție necesar producerii ambalajelor din fibre modelate;
– Crearea a cinci locuri de muncă până la finalul perioadei de implementare cu respectarea principiului egalitații de sanse.

Rezultate obținute:
– Proiectul a fost implementat cu succes;
– Societatea a fost dotată cu 6 echipamente productive si unul pentru energie regenerabilă până la finalul perioadei de implementare, echipamente destinate activității de fabricare a ambalajelor din pastă de hârtie modelată;
– Au fost create 5 locuri de muncă noi in cadrul societății.

Valoarea totală a contractului de finanţare a fost de 1.307.450,31 lei, valoarea totală eligibilă a fost de 1.098.697,73 lei.
Valoarea contributiei publice a fost de 878.958,18 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din F.E.D.R. a fost de 747.114,45 lei (68%), valoarea eligibilă nerambursabilă din Bugetul Naţional a fost de 131.843,73 lei (12%), iar co-finanţarea eligibilă a beneficiarului a fost de 219.739,55 lei (20%). Valoarea neeligibilă inclusiv TVA a proiectului a fost de 208.752,58 lei.

Durata de implementare a proiectului a fost de 62 luni (01.03.2016-30.04.2021).
Locul de implementare a proiectului este: Strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 4C, Corp C23- parter- Sector Remaniat, Municipiul Pitești, județ Argeș, Regiunea Sud-Muntenia
Impactul proiectului: prin implementarea proiectului, societatea a dezvoltat un nou proces de producție pentru furnizarea de produse conform activității CAEN 1729 – Fabricarea de articole din hârtie si carton n.c.a. De asemenea compania a creat 5 locuri de muncă, realizându-se astfel pași importanți în creșterea competitivității pe piața specifică.
Detalii suplimentare puteți obține de la: domnul Alin TUDAN – Manager proiect, tel: 0734703180, email:
alin.tudan@gmail.com.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii