ANUNȚ DE PRESĂ – ”CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII SOCIETĂȚII EURO MEGA CONSTRUCT INSTAL AG S.R.L. PRIN DOTAREA CU UTILAJE”

de | 18.06.2021 12:00 | Actualitate, Bani europeni, Economie, Home

ANUNȚ DE PRESĂ

Slatina, Iunie 2021

”CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII SOCIETĂȚII EURO MEGA CONSTRUCT INSTAL AG S.R.L. PRIN DOTAREA CU UTILAJE”

EURO MEGA CONSTRUCT INSTAL AG S.R.L., în calitate de beneficiar, anunţă finalizarea proiectului cu titlul ”CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII SOCIETĂȚII EURO MEGA CONSTRUCT INSTAL AG S.R.L. PRIN DOTAREA CU UTILAJE”, cod SMIS 132207, proiect co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Contractul de finanţare nr. 6228 a fost semnat în data de 12.11.2020 cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Vest Oltenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

 Obiectivul general al proiectului l-a constituit consolidarea poziției societății S.C.EUROMEGA CONSTRUCT INSTAL AG S.R.L., pe piața specifică din domeniul construcțiilor. În acest sens, firma a achiziționat echipamente noi, de ultimă generație, ceea ce a condus implicit la inovarea procesului tehnologic, la dezvoltarea durabilă a companiei, la respectarea normelor de mediu și la creșterea competitivității pe piața specifică.

Obiectivele specifice ale proiectului au fost: creșterea cifrei de afaceri a S.C. EUROMEGA CONSTRUCT INSTAL AG S.R.L. ca urmare a extinderii activității; crearea a 5 noi locuri de muncă permanente, ca urmare a implementarii proiectului.

Rezultatele proiectului: dotarea societății cu utilaje tehnologice de ultimă generație, care cresc eficiența procesului de realizare a lucrărilor; reducerea consumului de energie, prin dotarea societății cu un generator fotovoltaic solar.

Proiectul a avut un impact major asupra creșterii competitivității societății EURO MEGA CONSTRUCT INSTAL AG S.R.L., prin lărgirea portofoliului de servicii specifice codului CAEN 4312 “Lucrari de pregatire a terenului”, prin adăugarea unor lucrări suplimentare, care au complet fluxul tehnologic existent.

Valoarea totală a contractului de finanţare: 1.461.821,71 lei.

Valoarea eligibilă nerambursabilă: 950.326,40 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din F.E.D.R. 807.777,44 lei și valoarea eligibilă nerambursabilă din Bugetul Naţional 142.548,96 lei.

Durata de implementare a proiectului: 28 luni (26.06.2019 – 30.09.2021).

Data începerii proiectului: 26.06.2019.

Data finalizării proiectului: 30.09.2021.

Locul de implementare a proiectului: Regiunea Sud Vest Oltenia, Județul Olt, Municipiul Slatina, Strada Constructorului, numărul 8.

Detalii suplimentare puteți obține de la: GRIGORAȘ CARMEN MIHAELA – Consultant, tel: 0745018951, email: andralex.office@gmail.ro

EURO MEGA CONSTRUCT INSTAL AG S.R.L.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Furt de lemne la Curtea de Argeș, Călinești și Bughea de Sus
Furt de lemne la Curtea de Argeș, Călinești și Bughea de Sus

În ziua de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 55 de ani, din Curtea de Argeș, care transporta, cu un motocultor, pe strada Valea Sasului de pe raza municipiului Curtea de Argeș, 0,6 mc de...

Pitești. Se extinde spațiul verde de pe Strada Victoriei
Pitești. Se extinde spațiul verde de pe Strada Victoriei

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, efectuează lucrări de reamenajare la intersecția Bulevardului Republicii cu strada Victoriei pentru a mări suprafața spațiului verde. Citește și:Simona Bucura-Oprescu: „De pe Dealul Sasului pot fi...

345 de cazuri noi Covid-19 înregistrate în Argeș
345 de cazuri noi Covid-19 înregistrate în Argeș

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 5,83 (ieri 5,49) -persoane internate la ATI: 23 (ieri 23) -persoane internate...