Web Analytics

Toți antreprenorii vor fi incluși într-un Catalog al firmelor. George Caval: ”Catalogul va genera atragerea de investiții”

de | 27.04.2022 12:46 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

George Caval, Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a anunțat la o conferiță de presă susținută astăzi că, potrivit noilor propuneri legislative, toți antreprenorii din Argeș și nu numai, vor fi incluși într-un Catalog al firmelor și, totodată va fi introdus și un certificat de competență care are ca scop creșterea și îmbunătățirea activității economice.

Citește și:Camera de Comerț Argeș se implică în formarea profesională antreprenorială a tinerilor

”Evidența companiilor prin Catalogul firmelor va genera benificii complete și inclusiv, atragerea de investiții la nivel local. Antreprenorii vor fi conectați la o bază de date nelimitată de oportunități și resurse. Va fi o bază de date cu tpate firmele regăsite în catalog. Emiterea unui certificat de competență va echivala cu deținerea unui pașaport de încredere. Scopul introducerii certiciatului este acela de a crește calitatea actului comercial, de a responsabiliza agenții economici și de a contribui la îmbunătățirea și dinamizarea activității economice.”, a spus George Caval, președintele CCIA.

De menționat că, înscrierea în Catalogul firmelor se face doar la solicitarea societăților comerciale și în urma achitării uneri taxe anuale cuprinsă între 10și 100 de euro.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *