Web Analytics

Antonina Radu – condamnată definitiv în dosarul Colectiv, dată în urmărire generală! Angajata ISU București e de negăsit

de | 13.05.2022 12:35 | Actualitate, Politica si Administratie

Judecătorii Curții de Apel Bucureşti au pronunțat joi decizia finală în cazul dosarului Colectiv, după șase ani de procese. Unul dintre pompierii condamnați definitiv în dosar este de negăsit. Antonina Radu, care trebuie să execute 8 ani și 8 luni de închisoare pentru abuz în serviciu, a fost dată în urmărire generală de oamenii legii.

Citește și: Cauza incendiului care a spart geamurile unui balcon din Câmpulung

Polițiștii au căutat-o pe femeie atât acasă, cât și la muncă în cursul zilei de joi, imediat ce au primit mandatul de executare al pedepsei în dosarul Colectiv. Fără succes însă, femeia nefiind găsită de anchetatori. Antonina Radu a fost dată în urmărire de către Poliția Română pentru executare pedepsei cu închisoarea dispusă de Curtea de Apel București.

Citește și: „Te obişnuieşti cu bomba, precum câinele cu bătaia”

Pompierii ISU Antonina Radu și George Petrică Matei au primit joi o condamnare definitivă la 8 ani si 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și uzurparea funcției în dosarul Colectiv. În 2015, aceștia erau ofițeri-inspectori de prevenire cu gradul de căpitan în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București – Ilfov.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *