Web Analytics

AntiLasconi în grup, pe facebook

de | 11.03.2021 13:18 | Actualitate, Politica si Administratie

A apărut și la Câmpulung o mișcare ”rezist”, dar fără hashtag, că nu se mai poartă. Iar grupul împotrivă are ca țintă pe primarul municipiului, pe Elena Lasconi, așa că îi promovează ceea ce se consideră a fi greșeli și alte cele pe un grup de facebook denumit, simplu, ”Musceleni antiLasconi”. Cum e și chestia cu banii de la Guvern, cei 12 milioane, despre care în mod greșit primărița a afirmat că provin din fondul de rezervă al Guvernului.
Motiv pentru care s-a invocat calamitatea pentru care Cîțu ar fi răsturnat roaba cu bani pe plaiuri muscelene, aceasta fiind, bineînțeles, alegerea ca primar a numitei Elena Lasconi. Oricum, ce e pe facebook e ușor de combătut, că mulți nu au altceva de făcut decât să comenteze sau să posteze, mai greu e cu plângerile făcute împotriva modificării structurii organizatorice a Primăriei prin care Lasconi vrea să dea afară 17 salariați și să angajeze 25!
C.I.B.

Citește și Scandalul ”Termopane la o clădire monument istoric” / Spaţiul de triaj de la Primăria Câmpulung, prilej de acuze la adresa Elenei Lăsconi

Citește și Reforma lui Lasconi la Câmpulung: dă afară 17 şi angajează 25!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. ” … prin care Lasconi vrea să dea afară 17 salariați și să angajeze 25″ . Ceva cam pute, de fapt … pute de trasneste ! Mai domol cu mobila pe scara ori … pe bulivardul „pardon” !