Web Analytics

Anotimpul recoltei e rodnic la Piteşti! Festivalul „Toamna Piteşteană” s-a prelungit până pe 18 octombrie

de | 13.10.2022 12:45 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Piața „Vasile Milea” și Piața Primăriei din Pitești găzduiesc, începând de joi, 6 octombrie, festivalul „Toamna Piteșteană”. Peste 130 de comercianți participă la evenimentul devenit deja tradiție pentru Pitești, aceasta fiind cea de-a XVI-a ediție.

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea – președinte executiv al PSD Argeș, a dat startul manifestării, avându-i alături pe președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Ion Mînzînă, pe deputații Simona Bucura-Oprescu (secretar executiv al PSD Argeș), Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, pe senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Stocheci, pe primarii Nicolae Velcea de la Ștefănești, Ion Baicea de la Costești, Ion Dumitru de la Albota, Dan Stroe de la Bradu, pe vicepreședintele Consiliului Județean Marius Nicolaescu, pe subprefecții Ciprian Neculăescu și Bogdan Minciunescu, precum și consilieri locali.

La cererea piteștenilor, durata festivalului din acest an a fost prelungită până în data de 18 octombrie 2022. Astfel, până atunci, în intervalul orar 09:00 – 20.00, în zona centrală a orașului se vând produse specifice sezonului de toamnă: legume, fructe, vin și must, dulcețuri și conserve, produse apicole, plante medicinale sau aromatice, arbuști și viță-de-vie, dulciuri de casă sau produse din carne și lactate de sezon, dar și diverse specialități din categoria Street Food.

Citește și Lucrări noi la Pitești. Cristian Gentea a semnat contractul

Citește și Gentea și campionul Glință au mers pe șantierul Bazinului Olimpic din Pitești

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole