ANM: Prognoza meteo de vineri | 8 ianuarie 2021

de | 8.01.2021 08:52 | Actualitate

Sunt așteptate precipitații moderate cantitativ și vânt intens în toată țara. În Transilvania și Moldova vor fi ninsori, lapoviță și strat de zăpadă, iar în zona deluroasă a Olteniei și a Munteniei vor fi ninsori și strat de zăpadă.

În jumătatea de sud a țării se vor acumula cantități de apă de 15-25 l/mp. La munte vor fi ninsori temporare și se va depune un strat nou de zăpadă, iar rafalele de vânt vor atinge 80 km/h.

CITEȘTE ȘI…BCM U Pitești înregistrează a șasea victorie în 9 meciuri și se instalează provizoriu pe locul 2 al clasamentului

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0°C în depresiuni și 9°C pe litoral. În București, vremea va fi închisă, cu ploi moderate cantitativ și o maximă de 4°C. Temperaturile se vor menţine în general peste mediile normale ale perioadei în următoarele patru săptămâni. Totodată, regimul pluviometric va fi excedentar în toată țara, conform estimărilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii