ANM anunță vreme deosebit de rece! Cod galben de ploi

de | 2.04.2022 18:05 | Actualitate, Home

Meteorologii anunță că vremea va deveni deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vestul, centrul, sudul țării. Cod Galben de vânt și ninsori în mai multe regiuni din țară. 

Vântul va avea intensificări sâmbătă (2 aprilie) în sud, iar duminică (3 aprilie) în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în zona montană înaltă. Vremea va deveni deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vest, centru, nord și nord-est.

Citește și: Declarația comună a Comisiei Europene și a Statelor Unite privind securitatea energetică europeană

“La munte va ninge, la început pe creste, apoi și la altitudini mai mici. În restul teritoriului, în a doua parte a zilei de sâmbătă (2 aprilie) instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta local prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și posibil grindină”, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Acest articol este despre: anm,cod galben,Vreme rece

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole