Animale salvate de pompierii argeșeni

de | 21.08.2017 10:45 | Actualitate

pompieri animaleEchipajele SMURD au intervenit la 33 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la 3 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

 

Un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în orașul Mioveni, Cartier Racovița, pentru degajarea unui animal (capră) blocat în albia râului Argeș, în imposibilitatea de a se elibera. Cu ajutorul accesoriilor din dotare a fost salvat animalul.

De asemenea, un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în localitatea Hârtiești, pentru degajarea unui animal (câine) căzut într-un bazin de apă cu suprafața de aproximativ 40 mp. Cu ajutorul accesoriilor din dotare a fost salvat animalul.

Un echipaj de urgenţă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Rucăr, pentru degajarea unui animal (cal) căzut într-un bazin betonat cu adâncimea de aproximativ 1 m, construit în curtea proprietarului. Cu ajutorul accesoriilor din dotare a fost salvat animalul.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii