Angajat de la Ambulanță Argeș – decorat de președintele Klaus Iohannis

de | 29.07.2021 16:46 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Cu prilejul Zilei Naționale a Ambulanței, marcată în fiecare an la data de 28 iulie, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare a unor medici și asistenți medicali, în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea manifestate, de la începutul pandemiei de Covid-19, în cadrul Serviciilor de Ambulanță Județene, în scopul asigurării unui înalt nivel de îngrijiri destinate populației.

Ceremonialul a avut loc, miercuri, 28 iulie a.c. Printre cadrele medicale decorate s-a numărat și Dumitru-Bogdan Crăciun, asistent medical la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș, căruia președintele i-a conferit medalia „Meritul sanitar” clasa a III-a. 

(A.N)

Acest articol este despre: ambulanta,arges,decorat,presedinte,saj

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Deputat Simona Bucura-Oprescu: „Bani pentru femeile antreprenor!”
Deputat Simona Bucura-Oprescu: „Bani pentru femeile antreprenor!”

Deputatul PSD Simona Bucura Oprescu a transmis un comunicat de presă despre o măsură menită să ajute femeile antreprenor.„Bani pentru femeile antreprenor! Întreprinderile mici și mijlocii (IMM), inclusiv microîntreprinderile, care sunt conduse de femei vor putea cere...