Web Analytics

Anelisse Oprică, mama Dianei Perniu, denunţătoarea lui Clotilde Armand: „I-am zis: «Termină cu orice fel de investigaţie şi vezi-ţi de treaba ta!»”

de | 18.12.2020 10:30 | Actualitate, Dezvăluiri

# Mama denunțătoarei spune că Parchetul n-a chemat-o până acum pe fiica ei la audieri și adaugă: “Eram sigură că vor pierde cei de la Pro România”
Diana Perniu, fost fotomodel și artistă a Teatrului “Alexandru Davila” prin 2010, ajunsă înaintea alegerilor parlamentare în staff-ul de campanie al Pro România, este cea care care i-a făcut plângere penală pentru evaziune fiscală noii primărițe de la Sectorul 1 București, Clotilde Armand.
Citește și Ce mister ascunde Diana Perniu? O fostă artistă de la “Davila” a denunţat-o pe Clotilde Armand pentru evaziune

Diana nu e de găsit, însă mama ei are un cabinet de psihologie în Pitești

Vă reamintim că, pe data de 2 decembrie 2020, la DIICOT a fost înregistrat un denunț penal semnat de un contribuabil, Diana Elena Perniu, împotriva primăriței Clotilde Armand. Iar infracțiunea reclamată de piteșteancă se referă la ”disimularea unui contract de angajare în scopul eludării bugetului de asigurări”. Deși am sunat-o de mai multe ori, nu am reușit să vorbim cu denunțătoarea, dar am găsit-o pe mama acesteia, Anelisse Oprică, creatoare de modă și femeie de afaceri în industria mobilei din Pitești. Mai nou, doamna Oprică are și un cabinet de psihologie unde oferă consultații.

Răspunsul Dianei către doamna Oprică: „Măi, mamă, ăla nu face, ăla nu face, ce mai suntem pe pământul ăsta?!”

Am întrebat-o, evident, cum a ajuns fiica ei să o denunțe pe primărița USR-PLUS de la Sectorul 1, Clotilde Armand. Iată ce ne-a răspuns Anelisse Oprică: „Știți cum? Ea a încercat ceva, dar în momentul în care te lasă singur… I-am zis: «Termină cu orice fel de investigație și vezi-ți de treaba ta!». Să știți că nu interesează pe nimeni. Am fost și eu uimită. Am și întrebat-o: «Măi, e bine ce faci?» Și mi-a spus: «Măi, mamă, ăla nu face, ăla nu face, ce mai suntem pe pământul ăsta?!». Dar unul singur nu poate să facă nimic. Fiecare din noi trebuie să facă ceva. Până nu există o unitate, nu se rezolvă nimic. Nu au chemat-o niciodată în legătură cu plângerea ei penală. Nicidecum. Era suspect dacă o chemau. Despre ce vorbim?! E suspect când faci ceva. Când nu faci, e o normalitate la noi. Eu eram sigură că vor pierde cei de la ProRomânia. Nu există dragoste de țară”.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dar bunica ei ce zice, ati intrebat-o?