Web Analytics

Andrei Prepeliţă, antrenor FC Argeş: „Urmărim jucători. Nu vrem să transferăm cantitate, ci fotbalişti care pot să ne ajute”

de | 28.01.2021 13:14 | Actualitate, Sport

# Cum comentați victoria de la Arad?
– A fost o victorie muncită din partea noastră. Cred eu că trebuia să fim mai atenți și obțineam această victorie mult mai ușor. Adică dacă nu primeam gol în inferioritate numerică… Cartonașul roșu ne-a dat un pic peste cap, deși trebuia să gestionăm mai bine situația aceea și probabil că puteam câștiga mai ușor.
# Cum vedeți evoluția echipei în ultimele meciuri, având în vedere că sunt totuși niște puncte importante câștigate?
– Dacă vorbim despre ultimele meciuri, de când sunt eu antrenor, pot spune că echipa FC Argeș este spre bine, ca să spun așa… Am făcut niște puncte, jucătorii arată bine, speranțele noastre sunt să ne salvăm de la retrogradare și să nu stăm cu emoții, în primul rând. Și mai cred că putem să reușim să îndeplinim acest obiectiv, și anume evitarea retrogradării.

„Încercăm să câștigăm punctele puse în joc la fiecare meci”

# Ce așteptări aveți de la următoarele meciuri?
– Urmează meciuri foarte grele cu echipe din fruntea clasamentului, așa cum ar fi FCSB, Universitatea Craiova sau Sepsi Sfântu Gheorghe. Sunt echipe care au jucat foarte bine în ultimul timp, au câștigat meciuri importante; Craiova de câțiva ani luptă pentru campionat, iar Sepsi este o echipă care a investit foarte mult și au jucători foarte buni. Noi la fiecare meci încercăm să scoatem maxim și luăm fiecare meci pas cu pas. Sperăm să facem tot ce este posibil ca să câștigăm punctele puse în joc la fiecare meci.
# Despre transferuri ce ne puteți spune? Mai există negocieri cu fotbaliști pentru a veni în Trivale?
– Am urmărit și urmărim în continuare jucători. Nu vrem să transferăm cantitate, ci vrem să luăm jucători care pot să ne ajute. Am demonstrat că, având lotul actual, putem să câștigăm, doar că o să fie un program foarte încărcat, sunt meciuri foarte multe și îți trebuie un lot numeros valoric, pentru că intervin accidentări, suspendări, ș.a.m.d.

Citește și Concurs de proiecte. Și tu poți să faci tricoul FC Argeș!

Citește și FC Argeş are cotă de piaţă de 4,80 milioane euro, fiind cea mai slab cotată din Liga I

„Avem foarte mulți jucători care, după ce au fost testați pozitiv cu Covid și s-au vindecat, trei luni nu mai trebuie testați”

# Apropo de acest lucru, aveţi jucători care au probleme medicale?
– Nu avem jucători cu probleme medicale, decât că există o anumită oboseală acumulată de către jucători, pentru că am avut niște deplasări foarte lungi și perioada de refacere foarte scurtă. În două zile nu poți decât să încerci să recuperezi jucătorii din punct de vedere fizic și să le dai exact indicațiile care trebuie pentru fiecare meci în parte, pentru câștigarea fiecărui meci.
# Care este situația îmbolnăvirilor cu Covid la nivelul jucătorilor alb-violeți?
– La momentul acesta nu avem probleme în legătură cu acest virus. La momentul acesta toți jucătorii sunt apți. Foarte mulți jucători sunt în acele trei luni, adică după ce au fost testați pozitiv cu Covid și s-au vindecat, trei luni nu mai trebuie testați.
# Un mesaj pentru suporterii alb-violeți?
– Suporterii în primul rând ne lipsesc, pentru că fotbalul fără spectatori este așa, cam ciudat. Asta este situația, totul este la nivel mondial… Noi ne dorim să revină cât mai repede pe stadioane, să se termine cât mai repede cu acest virus și să ne bucurăm împreună de rezultatele echipei. Altceva, să ne susțină de acasă și noi vom face totul pentru ei, ca să câștigăm și să ducem echipa cât mai sus în clasament.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii