Web Analytics

Andra, concert în faţa a peste 5.000 de oameni la Mioveni

de | 13.12.2018 13:58 | Cultură

Între 7 și 9 decembrie, cu ocazia celei de-a treia ediții a Târgului de Crăciun de la Mioveni, organizat de Primăria Mioveni și Consiliul Local, pe platoul Centrului Civic din centrul orașului au fost organizate zilnic spectacole cu artiști de top, programe artistice și multe surprize pentru toate vârstele.
Astfel, au concertat la Mioveni Corul Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Rm. Vâlcea, Nicolae Datcu, Constantin Enceanu, Diana Matei și Taraful Cleante, Oana Radu, Connect-R, Mira. Iar prezentatorul evenimentului a fost cunoscutul Cătălin Măruță.
Duminică, 9 decembrie, una dintre cele mai iubite și mai bune voci din muzica românească, inconfundabila și inegalabila Andra, a concertat în cadrul Târgului de Crăciun de la Mioveni 2018. Drept urmare, în ultima seară a celei de-a treia ediții a Târgului de Crăciun Mioveni, platoul Centrului Civic s-a dovedit neîncăpător pentru publicul care a dorit să-și petreacă seara de duminică în atmosfera feerică a decorurilor luminoase și să vadă spectacolul susținut de Andra, Mira şi alți artiști îndrăgiți aduși de organizatori. În total, peste 5.000 de fani au fost prezenți, mulți dintre ei veniți și din alte orașe pentru a asista la concert.
Îndrăgita Andra s-a simțit foarte bine la Târgul de Crăciun de la Mioveni și a spus că va mai veni să concerteze aici ori de câte ori va fi chemată.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii