Web Analytics
scris marți, 29.08.2023

Anchetatorii au finalizat cercetările în cazul bărbatului care a omorât un pui de pisică

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care se desfășoară cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de „uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”.

Anchetatorii au finalizat cercetările în cazul bărbatului care a omorât un pui de pisică

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că în cursul zilei de 25 iulie, un bărbat de 64 de ani, având domiciliul în comuna Umbrărești, județul Galați, în timp ce s-ar fi aflat sub influența alcoolului, ar fi ucis, prin izbirea de un copac, un pui de pisică în vârstă de aproximativ 3 luni.

Trupul neînsuflețit al puiului de pisică a fost identificat la fața locului, cu urme de violență la nivelul capului.

Citește și Medicii veterinari sunt indignaţi: nu există nici condiţii, nici dotări pentru respectarea cerinţelor privind transportul animalelor vii

Reamintim că în seara zilei de 26 iulie a.c., polițiștii Biroului pentru Protectia Animalelor Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secţiei 3 Poliție Pitești, au depistat, în cursul serii, pe bărbatul în cauză, iar după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua de 03 august, polițiștii din cadrul Servicului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au pus în aplicare un Mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Argeș, privind pe bărbatul de 64 de ani, ca urmare a înlocuirii măsurii preventive de control judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită