Web Analytics
scris joi, 09.12.2021

Analist politic, numit secretar de stat la Cancelaria premierului: ”Având în vedere RELAȚIA veche şi apropiată şi PRIETENIA care mă leagă de generalul Ciucă, am acceptat ”

Analistul politic Iulian Chifu a fost numit consilier de stat la Cancelaria premierului.

Analist politic, numit secretar de stat la Cancelaria premierului: ”Având în vedere RELAȚIA veche şi apropiată şi PRIETENIA care mă leagă de generalul Ciucă, am acceptat ”

CITEȘTE ȘI: Primarul Capitalei s-a vaccinat cu prima doză anti-Covid

”Am avut azi onoarea să mi se propună poziţia de consilier de stat al Premierului Nicolae Ciucă. Având în vedere relaţia veche şi apropiată şi prietenia care mă leagă de generalul Ciucă, am acceptat. E de muncă, iar provocările în zona în care mă pricep – relaţii internaţionale, securitate, conflicte, crize, afaceri strategice – sunt numeroase. Cu sprijinul instituţional necesar şi cu ajutorul echipei, sper să reuşesc să fac faţă şi acestei responsabilităţi pe care mi-am asumat-o”, a anunţat Chifu într-o postare pe contul său de Facebook.

CITEȘTE ȘI: UE: Stimularea cooperării polițienești la nivel transfrontalier pentru consolidarea securității

Decizia de numire a lui Chifu a fost publicată deja în Monitorul Oficial. În vârstă de 53 de ani, Chifu a fost consilier pentru Afaceri Strategice, Securitate şi Politică Externă al fostului preşedintel Traian Băsescu, post deşinut din 2011, până în decembrie 2014 şi este preşedinte al Centrului de Prevenire a Conflictelor şi Early Warning.

Sursa foto: Dan Guțu

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită