Web Analytics
scris miercuri, 23.08.2017

ANAF a recuperat 5,83 milioane de lei prin executare silită

FinantePubliceArgesAgenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a recuperat creanțe bugetare de 5.833.950 de lei, prin vânzarea la licitație a patru imobile sechestrate.

ANAF a recuperat 5,83 milioane de lei prin executare silită

ANAF a pus astfel în executare hotărârea judecătorească definitivă pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul penal nr. 1191/1/2015.

Cele patru imobile sunt spații comerciale din București, având o suprafață totală de peste 468 mp și fiind situate în Șoseaua Pantelimon, Șoseaua Colentina și Șoseaua Mihai Bravu. La licitație au participat 32 de ofertanți. Imobilele au fost adjudecate la o valoare dublă față de prețul de 2.875.245 de lei stabilit de evaluatori.
În conformitate cu prevederile art. 252 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, în cel mult 5 zile de la data adjudecării, adjudecatarul este obligat să plătească preţul, în lei, în numerar la o unitate a Trezoreriei Statului sau prin decontare bancară.
Joi, 24 august a.c., în intervalul 13.00-17.00 sunt programate licitaţii pentru valorificarea celorlalte bunuri imobile sechestrate, din același dosar. ANAF anunță că va continua modalităţile prevăzute de lege şi va demara procedurile de valorificare a tuturor bunurilor sechestrate sau confiscate, potrivit legii, prin publicarea anunţurilor de licitaţie în vederea participării potenţialilor ofertanţi pentru adjudecarea bunurilor şi totodată finalizarea procedurilor de valorificare.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită