Web Analytics
scris vineri, 20.10.2023

Ana Bogdan și Gabriela Ruse, calificate în sferturile de finală la Transylvania Open

Gabriela Ruse și Ana Bogdan s-au calificat în sferturile de finală în cea de-a patra zi a turneului de tenis Transylvania Open WTA 250. Ambele au avut parte de victorii muncite și puncte câștigate spectaculos.

Ana Bogdan și Gabriela Ruse, calificate în sferturile de finală la Transylvania Open

Citește și: Karim Benzema ripostează după ce a fost acuzat de legături cu Frăția Musulmană


Gabriela Ruse și-a câștigat locul în sferturile de finală, după un meci echilibrat cu Anna Bondar, cu două seturi dure, 7-6 și 6-3. Ea a obținut astfel prima ei calificare în sferturile de finală ale unui turneu WTA din acest sezon și va urca cel puțin 25 de locuri în clasamentul WTA. În sferturi, Ruse o va întâlni pe Emiliana Arango din Columbia, calificată și ea miercuri în sferturile de finală după victoria în fața elvețiencei Jil Teichmann, scor 6-3, 6-3. Tamara Korpatsch din Germania merge și ea mai departe, după meciul cu Jodie Burrage (UK).

Citește și: Iulian Tameş: „Sincer, nu ne aşteptam ca CS Mioveni să fie pe 4”


Ana Bogdan s-a calificat în sferturile de finală ale Transylvania Open, după un meci extraordinar cu Nikola Bartunkova, jucătoare în vârstă de 17 ani din Cehia care a jucat finala de junioare la Wimbledon în acest an. Bogdan a luptat pentru fiecare punct în parte și s-a impus după mai bine de trei ore de joc: 4-6, 7-6, 7-5. Ea s-a calificat astfel pentru prima dată în sferturi de finală la Cluj.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *