Web Analytics
scris duminică, 16.06.2024

Amezi pentru tăieri ilegale de copaci, în Argeș

La data de 14 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului Ordine Publică, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, Biroul Județean Argeș, au verificat un agent economic de pe raza comunei Berevoești, cu activitate în domeniul silvic.

Amezi pentru tăieri ilegale de copaci, în Argeș

Citește și Asociaţia „Tales of Angels”, invitată la Ziua Republicii Italia

În urma verificării și a comparării stocului scriptic cu cel faptic, a rezultat că societatea nu deținea, cantitatea de totală de 12,13  mc de lemn, iar depozitul nu era împrejmuit conform normelor în vigoare.

Totodată, în urma interogării aplicației SUMAL 2.0,s-a constatat faptul că, în calitate de transportator,societatea nu a efectuat fotografii conforme, din care să se distingă încărcătura transportată. 

Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate treisancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, fiind dispusă și măsura complementară de confiscare valorică a cantității de 12,13 mc lemn foc fag, în valoare de 3.214,45 lei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită