Web Analytics

Amenzi pentru cerșetorii și prostituatele din Pitești

de | 27.12.2022 13:31 | Actualitate, Home

În ziua de 24 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești au acționat, în zona de competență, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale ce aduc atingere vieții, sănătății și integrității corporale, a patrimoniului public și privat.

Citește și: Furturile prin metoda Spiderman continuă să facă victime

S-a acționat și pentru depistarea cerşetorilor și a persoanelor care practică prostituția stradală, ocazie cu care s-au aplicat 41 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.075 de lei, dintre care 13 sancțiuni, în valoare de 1.900 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială și 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.175 de lei, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Au fost legitimate peste  200 de persoane și au fost verificate 53 de autovehicule.

De asemenea, polițiștii de proximitate au desfășurat activități informativ-preventive, în cadrul mai multor asociații de proprietari din zona de competență, pentru prevenirea furturilor din locuințe.

Oamenii au fost sfătuiți să nu permită accesul în locuință persoanelor necunoscute sau a celor care pretind că sunt reprezentanții diferitelor companii furnizoare de servicii, fiind totodată distribuite materiale informative.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *