Web Analytics

Amenzi în valoare de peste 8 mii de lei pentru șoferii din Argeș

de | 19.04.2024 13:47 | Actualitate, Home

În ultimele 24 de ore, polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești au desfășurat acțiuni de menținere a ordinii și liniștii publice, prevenire a faptelor contra patrimoniului prin verificarea oganizării pazei, precum și creștere a gradului de disciplină rutieră.

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii piteșteni de ordine publică au aplicat, în total, 67 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.475 de lei, fiindretrase trei certificate de înmatriculare.

Au fost desfășurate activități în zona unităților școlare, la intrarea și ieșirea elevilor de la cursuri/ore, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și fluidizarea traficului rutier.

De asemenea, s-a acționat pentru depistarea și sancționarea actelor de cerșetorie, precum și a persoanelor care practică prostituția stradală.

Cu aceeași ocazie, au fost purtate discuții și cu privire la modificările legislative referitoare la modul de pedepsire a unor infracțiuni rutiere, precum și cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe cu efect psihoactiv.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *