Amenzi în valoare de 50.000 de lei acordate de polițiștii argeșeni, în doar 24 de ore

de | 31.08.2021 15:07 | Actualitate, Home

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 157 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 50.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 9 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Dintre sancțiunile contravenționale aplicate în cursul zilei de ieri, exemplificăm cu cele aplicate de polițiștii rutieri câmpulungeni, catre au aplicat un total de 22 de sancțiuni, în valoare de 14.580 de lei, și au reținut 4 permise de conducere, după cum urmează:

În ziua de 29 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 50 de ani, din Bughea de Jos, care conducea un autocamion, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare a alcoolemiei mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca urmare, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul de a conduce a fost suspendat pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 26 de ani, din Mihăești, precum și un bărbat de 40 de ani, din municipiul Brașov, județul Brașov, care conduceau autoturisme pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrați de aparatul RADAR cu vitezele de 125 km/h, respectiv de 141 km/h. Ambii conducători auto au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, iar dreptul de a conduce a fost suspendat pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Acest articol este despre: amenzi,arges,

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...

Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism
Argeș. Patru bărbați trimiși în judecată pentru proxenetism

Patru bărbați din Pitești au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. În iunie, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile acestora, în urma cărora au ridicat mai multe telefoane și sume de bani. IPJ Argeș transmite: „Polițiștii...