Web Analytics
scris duminică, 03.09.2017

Amenzi de circulaţie de aproape un miliard, în week-end

politiarutieraÎn ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Amenzi de circulaţie de aproape un miliard, în week-end

Aceste acţiuni au fost demarate şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii rutieri au aplicat în week-end 277 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 96.930 de lei. Au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 32 de permise de conducere şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...