Web Analytics

Amenzi de 7.000 lei pentru delicte silvice la Stâlpeni

de | 18.12.2017 11:44 | Actualitate

amenzi silvicÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 19.395 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 6 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea delictelor din domeniul silvic.

Aceştia au depistat patru persoane, cu vârsta cuprinsă între 32 și 51 de ani, care au tăiat fără respectarea regimului silvic după care și-au însușit mai mulți arbori, cu un volum de peste 3 m.c. material lemnos de diverse esenţe.

Ca urmare a celor constatate, cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii 171/2010 cu amenzi în valoare totală de 7.000 de lei, iar materialul lemnos a fost predat ocolului silvic competent.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii