Web Analytics

Amendați de jandarmii argeșeni pentru nepurtarea măștii de protecție

de | 7.01.2021 12:22 | Actualitate

 

În cursul zilei de ieri, au fost desfășurate, pe lângă misiunile de asigurare a ordinii publice în zona lăcașelor de cult din județul Argeș, și acțiuni de verificare a respectării măsurilor sanitare de protecție individuală și colectivă.

Jandarmii argeșeni care asigurau măsuri de asigurare a ordinii publice la sediul S.P.C.R.P.C.I.V. Argeș au depistat un bărbat din comuna Davidești care avea impusă măsura carantinării la domiciliu, ca urmare a sosirii acestuia din Marea Britanie. Tânărul în vârstă de 21 ani a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei, iar situația a fost comunicată D.S.P. Argeș pentru luarea măsurilor suplimentare.

 

Citește și Soț și soție, răniți în accidentul de la Mioveni

 

Pe timpul desfășurării unei acțiuni punctuale pe raza orașului Mioveni, un echipaj de jandarmerie a depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani care în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri de noroc nu a purtat masca de protecție în mod corespunzător, pentru această faptă fiind sancționat cu amendă în valoare de 2500 de lei.

Tot în cursul zilei de ieri au mai fost aplicate alte 15 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 3000 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție.

Jandarmeria Argeș recomandă tuturor ca în continuare să evitați aglomerațiile și să respectați măsurile impuse pentru această perioadă. Acțiuni de acest gen se vor desfășura în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri până la încetarea măsurilor restrictive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii