Web Analytics
scris luni, 06.05.2024

Ambulanțier, prins beat la volan. Avea 0.81 alcool în aer pur expirat

Caz neobișnuit în municipiul Constanța. În prima zi de Paști, 5 mai, în jurul orei 19,20, un șofer al unei autospeciale, aparținând unui serviciu de ambulanță privat,a fost depistat de polițiști circulând pe bulevardul 1 Decembrie 1918, zona ICIL, în stare de ebrietate. Avea 0.81 alcool în aer pur expirat.

Ambulanțier, prins beat la volan. Avea 0.81 alcool în aer pur expirat

Citește și: Accident după accident în Argeș. Două ATV-uri s-au ciocnit între ele

În prima zi de Paști, un șofer al unei ambulanțe a făcut scandal la Constanța după ce a fost oprit de polițiști! Bărbatul, șofer pe autospeciala privată, a fost prins la volan cu alcoolemie mare.  Bărbatul a fost oprit pentru un control de rutină. Inițial, polițiștii l-au testat cu drugtest, iar rezultatul a fost negativ. Ulterior l-au pus aă sufle în aparatul etilotest. Rezultatul a ieșit 0.81 alcool în aer pur expirat.

Citește și: Argeş. Arestat preventiv pentru că şi-a ameninţat fosta concubină

Martorii prezenți la eveniment spun că agenții de poliție l-au rugat pe un ton politicos să sufle în etilotest, însă acesta a devenit recalcitrant și a evitat să sufle, însă, într-un final, a cooperat. Acesta a fost dus la Spitalul Județean Constanța, pentru prelevarea mostrelor biologice. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Bărbatul se afla la volanul unei ambulanțe private, nu transporta niciun pacient și, cel mai probabil, se afla în timpul liber. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *