Web Analytics
scris joi, 06.10.2022

Ambalajele şi masele plastice aduc profit în Muscel

În 2021, SILDVB Com Berevoeşti, partener de afaceri cu Dacia Renault, a revenit pe primul loc în topul firmelor din Muscel, după un an în care predase trofeul către Romturingia Câmpulung, societate comercială care anul trecut a ocupat locul 6 în clasamentul profitabilității. Pe de altă parte, după mai mulți ani în care podiumul era completat cu un producător de componente auto, acum firmele producătoare de ambalaje și mase plastice și-au continuat ascensiunea. Este vorba despre Greiner Assistec Lerești, acum pe locul doi, după poziția a cincea din 2020, și de Nutripack Câmpulung (fosta Duton Plast Muscel), acum pe trei, în anul anterior pe patru.

Ambalajele şi masele plastice aduc profit în Muscel

Citește și Duton Plast Muscel a ajuns la francezi

În top cinci au intrat Pentarom Dârmănești și Group Concif Stoenești, cea din urmă fiind una dintre societățile implicate în reabilitarea Bulevardului ”Pardon” din Câmpulung. Cele cinci societăți au avut profit net cu valori cuprinse între 4,5 și 16 milioane de lei și folosesc circa opt sute de angajați.
SILDVB Com Berevoeşti și-a crescut profitul față de 2020, de la circa 15 milioane de lei la peste 16, în timp ce o scădere importantă a fost înregistrată în contul Romturingia, de la peste 20 de milioane la aproape 4, iar cei din domeniul componentelor auto, precum Nobel Automotive, au avut o scădere de zece ori a profitului de la un an la altul.
În top zece au prezențe în premieră două firme din Retevoiești, ALC Inject Polistiren și Crinex Ret.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Pericol de moarte la un transformator, la Dârmăneşti!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *