Web Analytics

„Am venit la Mioveni la insistenţele domnului primar”

de | 1.11.2017 20:17 | Sport

13 Hutupan# Declară Luminiţa Huţupan, antrenoarea echipei de handbal CS Dacia Mioveni 2012

Luminiţa Huţupan, una dintre cel mai mari handbaliste ale României din toate timpurile, a preluat de câteva etape conducerea tehnică a echipei CS Dacia Mioveni 2012, echipă ce evoluează în Divizia A-Seria B. Debutantă în postura de antrenor principal, ex-portarul naţionalei a obţinut mai multe victorii în ultima perioadă ceea ce a dus la o revigorare a handbalului din Mioveni.
Luminiţa Huţupan-Dinu, în vârstă de 45 ani, are aproape 8 ani de când a trecut în tagma tehnicienilor, dar până a acceptat oferta de la Dacia Mioveni a lucrat mai mereu din postura de antrenor cu portarii, la loturile naţionale, la CNE Vâlcea sau la diverse cluburi din Liga Naţională. În această perioadă de 8 ani a mai avut şi o revenire pe terenul de joc, ea apărând buturile echipei Oltchim în semifinala Ligii Campionilor cu Gyor din 2012. Luminiţa a primit o nouă provocare în viaţă, poate puţin neaşteptată având în vedere că planul iniţial era să vină la Mioveni împreună cu Carmen Amariei, colega de lot naţional cu care a făcut echipă şi la Universitatea Cluj în sezonul trecut.

„O să aduc mai multe jucătoare pentru ca în sezonul următor să ne batem pentru promovare”

„Eu îl cunosc pe domnul primar Ion Georgescu de vreo patru ani, a declarat pentru Jurnal de Argeș Luminița Huțupan. Ne-am văzut de mai multe ori pe la prieteni comuni. Plus că în fiecare iarnă mergeam la Mioveni să văd luminile superbe de sărbători. Am venit la insistenţele domnului primar. M-a sunat şi, auzind că sunt acasă şi nu mai sunt sub contract cu HCM Râmnicu Vâlcea, mi-a propus să vin la echipa de handbal de la Mioveni. Şi am acceptat, am găsit o echipă tânără, cea mai mare fată are 21 de ani. La Mioveni este o echipă dornică să facă performanţă. Nu am obiectiv promovarea în prima ligă pentru acest sezon. Vreau să obţinem cât mai multe victorii şi în iarnă sau în vară să aduc mai multe jucătoare pentru ca în sezonul următor să ne batem pentru promovare”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii