Am avut dorință, nema putirință! FC Argeș pierde acasă cu CFR Cluj

de | 22.08.2021 00:04 | Actualitate, Dezvaluiri, Home, Sport

Golul lui Bilel Omrani, încă din minutul 30, a asigurat Clujului victoria la Pitești. Asta în ciuda faptului că, în a doua repriză, FC Argeș a pus presiune constantă pe CFR și a avut câteva ocazii, cea mai mare printr-un șut al lui Cristi Tănase, care a ratat de puțin vinclul.

Citește și: “Argeșul coase cu firul de aur al istoriei”- Șezătoare în premieră, la Călinești

E adevărat și că Șumudică a dorit să conserve avantajul luat înainte de pauză și a blocat jocul CFR-ului prin schimbări tactice. Așa se explică și înlocuirea lui Alibec, cel mai bun jucător al Clujului în opinia mea, cu schimbări de ritm și o viteză de care nu-l credeam capabil, cu Debeljuh, un jucător defensiv, care să înghețe jocul.

De la FC Argeș, cel mai bun mi s-a părut veteranul Cristi Tănase, cel care a avut și cele mai mari ocazii pentru alb-violeți, una chiar înainte de golul CFR-ului. Deși arbitrul a ciupit mărunt și sâcâitor  FC Argeș, trebuie să recunoaștem că CFR-ul a arătat ca o echipa mai solidă și cu o dinamică a jocului mult peste noi și care își merită locul din clasament, cu victorii pe linie.

Citește și: Portarul de la CS Mioveni, Iustin Popescu, a trecut prin cele mai frumoase momente ale vieții

Există totuși un capitol la care am bătut Clujul, la galerie, un grup frumos de circa 200 de suporteri care a cântat aproape tot meciul. E un început, se simte o emulație. Ca o concluzie, fără să facă cel mai slab meci de până acum, FC Argeș atât a putut în meciul cu, totuși, campioana en titre, e util să nu uităm acest amănunt. (G.G)

Acest articol este despre: Alibec,cfr cluj,cristi tanase,fc arges

Distribuie!

Articol scris de Gabriel Grigore

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Dar UTA,dar RAPID..acolo ce explicații mai ai,”specialistule”in a scuza incompetenta șefului tau Gentea(nu v-ati saturat sa ii lingeti bilutele)?..a lui Vlădoiu,Prepelita etc.DEMISIA,INCOMPETENTILOR.

Ultimele articole

Verificări pe cursurile de apă din Argeș 
Verificări pe cursurile de apă din Argeș 

Inspectorii Administrației Bazinale de Apă Argeș – Vedea, împreună cu reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Argeş și Gărzii Forestiere au realizat în perioada 2 – 21 mai 2022 acțiunea de verificare a modului în care au fost salubrizate...

Tânăr de 17 ani luat la bătaie, în Argeș
Tânăr de 17 ani luat la bătaie, în Argeș

În ziua de 26 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tpoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte...

Percheziții în Argeș. 20 de persoane au fost duse la audieri
Percheziții în Argeș. 20 de persoane au fost duse la audieri

În baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au desfăşurat trei percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de...


Loading RSS Feed