Web Analytics

Am avut dorință, nema putirință! FC Argeș pierde acasă cu CFR Cluj

de | 22.08.2021 00:04 | Actualitate, Dezvăluiri, Sport

Golul lui Bilel Omrani, încă din minutul 30, a asigurat Clujului victoria la Pitești. Asta în ciuda faptului că, în a doua repriză, FC Argeș a pus presiune constantă pe CFR și a avut câteva ocazii, cea mai mare printr-un șut al lui Cristi Tănase, care a ratat de puțin vinclul.

Citește și: “Argeșul coase cu firul de aur al istoriei”- Șezătoare în premieră, la Călinești

E adevărat și că Șumudică a dorit să conserve avantajul luat înainte de pauză și a blocat jocul CFR-ului prin schimbări tactice. Așa se explică și înlocuirea lui Alibec, cel mai bun jucător al Clujului în opinia mea, cu schimbări de ritm și o viteză de care nu-l credeam capabil, cu Debeljuh, un jucător defensiv, care să înghețe jocul.

De la FC Argeș, cel mai bun mi s-a părut veteranul Cristi Tănase, cel care a avut și cele mai mari ocazii pentru alb-violeți, una chiar înainte de golul CFR-ului. Deși arbitrul a ciupit mărunt și sâcâitor  FC Argeș, trebuie să recunoaștem că CFR-ul a arătat ca o echipa mai solidă și cu o dinamică a jocului mult peste noi și care își merită locul din clasament, cu victorii pe linie.

Citește și: Portarul de la CS Mioveni, Iustin Popescu, a trecut prin cele mai frumoase momente ale vieții

Există totuși un capitol la care am bătut Clujul, la galerie, un grup frumos de circa 200 de suporteri care a cântat aproape tot meciul. E un început, se simte o emulație. Ca o concluzie, fără să facă cel mai slab meci de până acum, FC Argeș atât a putut în meciul cu, totuși, campioana en titre, e util să nu uităm acest amănunt. (G.G)

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dar UTA,dar RAPID..acolo ce explicații mai ai,”specialistule”in a scuza incompetenta șefului tau Gentea(nu v-ati saturat sa ii lingeti bilutele)?..a lui Vlădoiu,Prepelita etc.DEMISIA,INCOMPETENTILOR.