Web Analytics
scris luni, 05.12.2022

Alți doi argeșeni prinși când cărau cu mașinile lemne fără acte!

Din nou nereguli silvice depistate de polițiști – când credeți? – duminică, 4 decembrie, în zi socotită liberă de majoritatea oamenilor, mai puțin de unii certați cu legea.

Alți doi argeșeni prinși când cărau cu mașinile lemne fără acte!

Citește și: Tânăr lovit de un șofer care făcea drifturi într-o parcare din Argeș

Așadar, duminică, polițiștii din Drăganu au depistat un bărbat de 42 de ani, din această comună, care transporta 0,9 metri cubi de material lemnos, cu o autoutilitară, fără a deține documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului respectiv.

Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Cotmeana.

În aceeași zi, polițiștii din Domnești au depistat un bărbat de 35 de ani, din Berevoești, care transporta 3,93 metri cubi de material lemnos, cu o autoutilitară, pe DJ 731, pe raza localității Nucșoara, fără a deține documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului.

Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Domnești – după cum ne-a transmis biroul de presă al IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *