Web Analytics

Tânăr lovit de un șofer care făcea drifturi într-o parcare din Argeș

de | 5.12.2022 14:56 | Actualitate, Home

IPJ Argeș transmite că în noaptea de 04 spre 05 decembrie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, de către reprezentanții Spitalului Județean, cu privire la faptul că, un tânăr de 18 ani s-a prezentat la unitatea medicală, rănit la picior, și afirmă că a fost victima unui eveniment rutier.

Citește și: Explozie din cauza unor scăpări de gaze, la o locuință din Pitești. Bărbat transportat la spital

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit faptul că, în aceeași noapte, în jurul orei 02:00, într-o parcare de pe raza localității Suseni, un tânăr de 19 ani, din Rociu, pe fondul conducerii agresive a autoturismului (efectua drifturi), a accidentat, grav, un tânăr de 18 ani, din Rociu, care se afla în parcare, călcându-l cu roata autoturismului pe gamba piciorului drept.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului, fără încuviințarea polițiștilor, fiind identificat ulterior.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform art. 196 și 338 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”, informează polițiștii.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *