Web Analytics

Altă demisie la PNL! Mitrofan renunță la funcția de lider în filiala Curtea de Argeș

de | 17.01.2022 18:46 | Actualitate, Politica si Administratie

Sunt demisii în fiecare zi la PNL Argeș. După ce în weekend, Emanuel Soare a anunțat că renunță în a mai fi prim vicepreședinte al PNL, un alt politician a demisionat de la partid. Este vorba despre Cristian Mitrofan, care astăzi si-a anunțat demisia din cadrul filialei PNL Curtea de Argeș.

Președintele organizației PNL Curtea de Argeș, Cristian Mitrofan a hotărât să înainteze conducerii județene a PNL demisia din funcția de lider al filialei municipale. Decizia domniei sale este motivată de rațiuni personale, dar și din dorința de a permite un restart și o reorganizare a PNL Curtea de Argeș. Cristian Mitrofan rămâne în continuare în PNL și va depune toate eforturile pentru promovarea principiilor și ideilor liberale.

Citește și:Polițistul care a lovit mortal o fetiță, în București este din Curtea de Argeș

„Astăzi mi-am depus demisia din funcția de Președinte al organizației PNL Curtea de Argeș. Am decis sa fac acest pas în spate ca să am mai mult timp pentru rezolvarea problemelor personale și pentru a da un restart organizației locale. Am obținut cele mai bune rezultate din istoria organizației la alegerile europarlamentare și prezidențiale, iar la alegerile locale am fost candidatul liberal pentru postul de primar al municipiului Curtea de Argeș care a obținut mai multe voturi decât partidul. Mulțumesc echipei minunate fără de care nu aș fi reușit nimic și miilor de argeșeni care mi-au acordat încrederea. Vă respect și vă prețuiesc pe toți. Dar, întotdeauna este loc pentru mai bine și consider ca avem mulți oameni valoroși în partid și totodată așteptăm cu brațele deschise și mai mulți. Sper ca noua conducere a PNL Argeș să ia deciziile potrivite în perioada următoare , iar eu voi sprijini necondiționat noua echipă atât timp cât vor lucra în interesul și în sprijinul argeșenilor. Vă doresc tuturor tot binele din lume”, declarat Cristian Mitrofan.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii