Alina Gorghiu și Florin Cîțu s-au întâlnit cu al treilea om în stat din SUA

de | 29.03.2022 19:28 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În penultima zi a vizitei de lucru în America, președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu împreună cu Florin Cîțu s-au întâlnit cu al treilea om de stat în SUA, Nancy Pelosi.

“Zi importantă! Întâlnirea președintelui Florin Cîţu și a delegației Senatului României cu al treilea om în stat din SUA, în ziua în care se împlinesc 18 ani de când România a devenit parte a celei mai puternice alianțe politico-militare din istorie, NATO!

Citește și:Florin Cîțu și Alina Gorghiu, în vizită oficială în SUA

Celebrăm 25 de ani de Parteneriat Strategic cu Statele Unite ale Americii. O discuție deschisă cu președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, despre importanța României în alianța transatlantică, despre includerea României în programul Visa Waiver și dezvoltarea capabilităților forțelor armate române.
Am căutat împreună noi oportunități de dezvoltare economică pentru prosperitatea țărilor noastre, care să țină cont de dinamica regională actuală.”, a transmis Alina Gorghiu.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

2 Comentarii

  1. De ce s-a dus Florin Citu in America, sa-si plateasca la politia americana amezile vechi pentru conducere sub influenta alcoolului ?

  2. Doamna doctor cu dezertatia la Pitesti, Gorghiu, ce a cautat prin America ?
    Asta sa stea acasa sa isi mai faca doua doctorate in nimic si sa ne lase ca nu a facut nimic ptr binele Romaniei ci ptr ea personal. A incasat salarii doar ptr a da din gură. Eu muncesc in fabrica de la 05:30 pe 5% din cat incasa asta pe luna , nu mai vb ce pensie nesimtita o sa ia doamna doctor de Pitesti.

Ultimele articole

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...