Web Analytics

Alina Gorghiu şi colegii liberali, la pas prin Costeşti

de | 15.06.2023 12:20 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Săptămâna trecută, Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș, a fost la pas prin Costești și a stat de vorbă cu cetățenii. Alina Gorghiu a fost însoțită de prefectul Radu Perianu, președintele PNL Costești, Gabriel Tudor, consilierul județean Ilie Ion și colegii liberali din Costești.

„Am vrut să aflăm care sunt problemele, dorințele și nevoile cetățenilor și am fost întâmpinați de oameni deschiși și dornici de dialog. În Costești, PNL are o echipă tânără și hotărâtă care aduce un suflu nou în administrația publică. Colegii noștri, consilierii locali liberali, vor să facă administrație pe bune și susțin proiecte orientate către societate, precum proiectul privind acordarea indemnizației pentru nou-născuți care a fost bine primit de cetățeni și se bucură de sprijinul acestora. Orașul are nevoie de prosperitate și atragerea mediului de afaceri către Costești reprezintă un punct important pe agenda organizației locale a PNL”, a transmis PNL Argeș.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu: Spitalul din Călinești trebuie să fie prioritate pentru autoritățile locale!

Citește și Program flexibil de muncă pentru părinți. Alina Gorghiu: „În 2022 s-au născut cei mai puțini copii din ultimii 134 ani”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *