Web Analytics

Alina Gorghiu s-a întâlnit cu tinerii liberali din Curtea de Argeş

de | 14.04.2022 12:52 | Actualitate, Politica si Administratie

Alina Gorghiu s-a întâlnit sâmbătă, 9 aprilie, cu echipa TNL Curtea de Argeș. Tot sâmbătă, organizația de tineret și-a ales președintele, în persoana antreprenorului Alexandru Bîrsan. Președintele interimar al PNL Argeș a transmis noului președinte și colegilor săi că stă în puterea lor să își pună forța și priceperea în slujba cetățeanului și a interesului public.
”Super zi! Alexandru Bîrsan, bravo! Felicitări echipei TNL Curtea de Argeș! E anul tineretului și vocea voastră trebuie auzită! Eu sunt cel mai mare fan al generației tinere. Mă bucur că azi ați fost mulți și abia aștept să reușim împreună.”
Alina Gorghiu a vorbit și despre proiectul ce vizează pârtia de la Molivișu. Încă din anul 1997, în presa locală se scria despre inițierea acestui proiect.

Citește și Alina Gorghiu, tur de forţă la primarii PNL din nordul şi centrul judeţului: ”Liberalii privesc cu pragmatism viitoarea campanie electorală”

”Un om îndrăgostit de turism din Curtea de Argeș îmi arată niște ziare de acum mulți, mulți ani! Care titrau așa: «Se va construi prima pistă de schi din județ», «Hoteluri de nivel european, pârtii pe măsură și pensiuni de multe margarete»… Suntem în 2022, iar acest proiect de interes major pentru argeșeni, dar și pentru turismul național nu s-a concretizat în fapt. Trist că Argeșul, cu un potențial și resurse de dezvoltare imense pe acest domeniu, a fost condamnat de vechile administrații județene. Pârtia de la Molivișu și investițiile sănătoase în turismul argeșean trebuie să fie prioritate zero pentru toți actorii de decizie de la nivel local și central”, a declarat Alina Gorghiu, președinte interimar PNL Argeș.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu, la pas prin Argeş: „Infrastructura judeţeană este un dezastru”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *