Web Analytics
scris joi, 06.06.2024

Alina Gorghiu: „Niciun român nu va mai suporta costurile pentru aducerea în ţară a infractorilor fugari!”

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, 3 iunie, legea care îi pune pe condamnații fugari să-și plătească toate cheltuielile de readucere în țară.

Alina Gorghiu: „Niciun român nu va mai suporta costurile pentru aducerea în ţară a infractorilor fugari!”

„Niciun român nu va mai suporta costurile pentru aducerea în țară a infractorilor fugari! Indiferent dacă e adus cu mașina, cu avionul, din Australia, din Bulgaria sau din orice alt colț al lumii. Cei care vor să se sustragă de la executarea pedepsei să se gândească de două ori înainte sau chiar de nouă de acum! Pentru că sumele nu sunt deloc mici. Statul român a scos din buzunarul propriu, de exemplu, chiar și aproape 60.000 de lei pentru aducerea unui singur fugar. În anul 2023, statul român, prin Ministerul Afacerilor Interne, a cheltuit peste 10.000.000 lei. Mulțumesc tuturor colegilor din Ministerul Justiției care au lucrat la acest proiect legislativ. Aducerea în țară a tuturor fugarilor rămâne prioritate în mandatul meu”, a transmis ministra Justiției și președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu.
M.S.

Citește și Liberalii au sărbătorit, în Argeş, 149 ani de la fondarea PNL

Citește și Bani pentru victimele violenţei. Ministra Alina Gorghiu: „Sunt 23 de entităţi publice şi private înregistrate în mecanismul de acordare a voucherelor”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...