Web Analytics

Alina Gorghiu, apel către argeșeni: „Trebuie să ne vaccinăm pentru a reveni la normalitate”

de | 21.04.2021 08:27 | Actualitate, Politica si Administratie

Vaccinarea este cheia revenirii la normalitate, spune Alina Gorghiu, senator PNL și Vicepreședinte al Senatului, în apelul către argeșeni de a se imuniza împotriva SARS-CoV2 în număr cât mai mare.

„O economie deschisă și puternică se face cu oameni sănătoși. Vaccinarea este cheia pentru a aduce normalitate și bunăstare în casele românilor. Nu carantina națională.
Avem nevoie să revenim la normalitatea în viața de zi cu zi. Pentru asta, campania de vaccinare este primordială în toate seturile de măsuri pe care le avem la dispoziție pentru combaterea pandemiei.

 

 

CITEȘTE ȘI: Primarul Cristian Gentea: „Piteștenii vor admira aranjamentele florale și grădina de lalele din Piața Primăriei”

 

 

 

În Argeș sunt operaționale 25 de centre de vaccinare cu 37 de fluxuri. Bilanțul începutului acestei săptămâni arată că peste 62.000 de argeșeni au primit prima doză și peste 35.000 și pe a doua. Vedem sau auzim că vecinul, mama, tata, colegul de serviciu, prietenul se vaccinează. Faceți la fel! Este metoda sănătoasă care asigură că nu riscăm nimic dacă ne întâlnim unii cu ceilalți de sărbători, muncim în colectivitate, dacă mergem la concerte și spectacole sau dacă plecăm în concedii”, transmite argeșeanca Alina Gorghiu.

 

 

CITEȘTE ȘI: Vești bune pentru HoReCa și organizatorii de evenimente! Parlamentarii PNL au completat schema de ajutor de stat

 

 

„România traversează acum valul 3 și există o presiune pe sistemul de sănătate. Pe de altă parte, măsurile luate în ultimul timp au ridicat deja capacitatea de vaccinare a țării la peste 100 de mii de oameni pe zi și acum se fac pregătiri pentru deschiderea centrelor de vaccinare drive-thru. Au intrat și centrele mobile în acțiune. Autoritățile pregătesc și un calendar de revenire la normalitate pe măsură ce campania de vaccinare progresează, așa cum bine a anunțat prim-ministrul Florin Cîțu. După 1 iunie o parte din restricțiii ar putea fi ridicate și altele de la 1 august, în funcție de numărul românilor vaccinați.
Să fim parte cu toții la acest efort de vaccinare!”, este apelul lansat de către Alina Gorghiu.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. ” Trei iezi cucuieti, mamei usa descuieti ” … ca bine le mai zice : „Trebuie să ne vaccinăm pentru a reveni la normalitate”. Geaba-i vaccinarea, cat timp … creierele bubuie de prost / si de-a stanga si de-a drepata !