Web Analytics
scris joi, 04.01.2024

Alina Gorghiu: „Aducerea în ţară a fugarilor presupune un efort complex, conjugat şi continuu. Iar rezultatele sunt vizibile”

Alina Gorghiu, ministra Justiţiei şi preşedintă a PNL Argeş, le-a mulţumit instituţiilor care s-au implicat în 2023 pentru aducerea în ţară a mai multor fugari. D-na ministru chiar i-a numit și pe cei aduși recent. Este vorba despre: Ghiță Laurențiu, cercetat penal pentru omor calificat și tâlhărie calificată, adus din Marea Britanie; Hanțig Mihai-Nicolae, adus din Germania (condamnat la 4 ani de închisoare pentru distrugere); Petrean Florin-Emanuel, adus din Germania (2 ani și 5 luni de închisoare – infracțiuni rutiere); Cujba Ioan-Alexandru, adus din Germania (2 ani, o lună și 20 de zile de închisoare – furt calificat și infracțiuni rutiere); Corlățan Daniel, adus din Finlanda (2 ani de închisoare – furt calificat și infracțiuni rutiere); Sârbu Constantin, adus din Olanda (1 an și 6 luni de închisoare – lovire sau alte violențe); Bercu Eduard Constantin, adus din Marea Britanie (1 an și 4 luni de închisoare – infracțiuni rutiere); Vartan Constantin, adus din Marea Britanie (11 luni de închisoare – loviri sau alte violențe).

Alina Gorghiu: „Aducerea în ţară a fugarilor presupune un efort complex, conjugat şi continuu. Iar rezultatele sunt vizibile”

„2023 a fost un an al provocărilor, prin prisma diferitelor fenomene și comportamente infracționale care au luat amploare. Însă au fost făcuți pași importanți prin modificări legislative menite să prevină și să stopeze unele dintre aceste provocări: traficul de droguri și fugarii. Aducerea în țară a fugarilor presupune un efort complex, conjugat și continuu. Iar rezultatele sunt vizibile. Și pentru asta mulțumesc tuturor instituțiilor implicate pentru modul în care au cooperat și acționat. Vom continua să facem la fel și în 2024!” – a transmis Alina Gorghiu.

Citește și Alina Gorghiu: „Peste 57 milioane de lei vor fi direcţionaţi pentru asigurarea de gaze naturale în 10 comune argeşene”

Citește și Alina Gorghiu: „Dosarul Revoluției ar fi trebuit rezolvat în primii 10 ani de după 1989”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *