Web Analytics

Alexandru Rafila, la înmormântarea lui Șerban Valeca: „L-am apreciat pentru toată activitatea lui ca om de știință”

de | 17.05.2022 13:58 | Actualitate

La înmormântarea lui Șerban Valeca, fost senator, fost președinte al PSD Argeș și fost președinte al Federației Române de Karate Tradițional, a fost prezent și Ministrul Sănătății- Alexandru Rafila.

„Am venit să-mi iau rămas bun de la Șerban Valeca, pe care îl cunosc de foarte multe timp, pe care l-am apreciat pentru toată activitatea lui ca om de știință și cred că lucrul acesta e cel mai important. Faptul că am fost împreună în același partid e mai puțin important. Important este ceea ce a reușit să facă și modul în care a reușit să dobândească respectul comunității academice și comunității argeșene, muscelene și, de ce nu, și la nivel național”, a declarat ministrul Alexandru Rafila.

Citește și Ultimul drum pentru Șerban Valeca. Primari, parlamentari și zeci de persoane prezente la slujba de înmormântare

Sicriul a fost scos din Biserica Mavrodolu, iar cortegiul funerar se îndreaptă spre cimitir. Cadrele militare au fost prezente în număr semnificativ.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Nu intelegem de ce a fost inmormantat cu onoruri militare. A avut grad de securist si in tot acest timp opinia publica nu a stiut ? Vrem explicatii dragi ziaristi !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *