Web Analytics

Alexandru Pelici: „Victoria CFR-ului este meritată, diferența de valoare și-a spus cuvântul”

de | 31.07.2022 01:03 | Actualitate, Home, Sport

CS Mioveni n-a reușit să câștige niciun punct după primele trei etape din Superligă. Echipa argeșeană a pierdut și pe terenul campioanei României, scor 2-4. În afara eșecului cu CFR Cluj, echipa pregătită de către Alexandru Pelici a mai pierdut cu Hermannstadt (scor 0-3) și Farul Constanța (scor 0-2).
La finalul partidei de la Cluj, Alexandru Pelici s-a declarat nemulțumit de greșelile făcute de elevii săi. „Am început bine jocul, cu gol marcat, după care am făcut din nou greșeli, din păcate. Luăm goluri mult prea ușor. În a doua repriză, am revenit în joc și se părea că avem puterea să punem probleme în continuare. Am avut o situație bună la 3-2. Una peste alta, victoria CFR-ului este meritată, diferența de valoare și-a spus cuvântul. Mergem înainte, urmează un alt joc cu o echipă valoroasă. Încercăm să obținem punct sau puncte. Primim multe goluri, pe greșeli nepermise, din faze fixe. Avem trei fundași centrali și luăm gol de pe linia porții, după o recentrare. Sperăm să remediem greșelile.

Citește și: Update: CFR Cluj – CS Mioveni, întrerupt din cauza nocturnei. Meciul s-a terminat cu scorul de 4-2 pentru campioană


Ca să o lămurim și cu transferurile. Am avut discuții despre transferuri, dar sunt câțiva jucători care ne-au refuzat. Vom vedea cine va dori să vină la noi, să se încadreze în bugetul nostru și să ne poată ajuta. Ne-am obișnuit, întotdeauna am fost priviți ca o candidată la retrogradare. Am preluat echipa de pe locul 13 din Liga 2, nimeni nu mi-a dat nicio șansă să ajungem unde suntem azi, pentru al doilea an consecutiv în Liga 1. Dar nu trebuie să trăim din amintiri, trebuie să ne trezim și să facem cu toții mai mult. Dacă nu acumulăm puncte, orice se poate întâmpla”, a declarat Alexandru Pelici pentru DigiSport.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *