Web Analytics

Alexandru Ișfan va semna cu frații Becali. Care e cota fotbalistului piteștean

de | 11.08.2022 14:00 | Actualitate, Home, Sport

Alexandru Ișfan e unul dintre jucătorii la modă din campionat, cu o cotă din ce în ce mai bună. Zilele trecute, conducătorii de la FC Argeș au achitat 200.000 de euro pentru a cumpăra partea de 45% care aparținea CS Mioveni. După cum a anunțat și primarul Cristian Gentea, „Alex Ișfan este 100% al nostru acum”. În noile condiții, clubul speră să-l vândă direct în străinătate pe fotbalistul ce urmează să fie reprezentat de firma fraților Becali.

Citește și: Cristian Gentea: „Alex Ișfan este 100% al nostru!”


FCSB și Universitatea Craiova s-au arătat interesați față de Ișfan în vara aceasta. Oltenii au negociat întâi și nu au mai ajuns să înainteze o ofertă, speriați de pretențiile Argeșului. Becali a propus 500.000 de euro ca să-l cumpere pe atacantul de 22 de ani. Piteștenii au respins oferta, pentru că ei ar fi trebuit să împartă banii cu Mioveniul. De acum înainte, îl vor putea vinde și să păstreze ei toată suma.
Fotbalistul a devenit interesant și pentru agenți. Apropiați ai lui Alexandru Ișfan susțin că el ar urma să semneze un contract de reprezentare cu societatea fraților Becali, conform Gazeta Sporturilor. Giovanni și Victor i-au transferat recent pe Dennis Man și pe Olimpiu Moruțan, care nici măcar nu erau clienții lor, dar ei au găsit ofertele, iar fotbaliștii au renunțat la agenții pe care îi aveau în mod oficial doar ca să nu rateze afacerile.
600.000 de euro e cota lui Ișfvan, potrivit transfermarkt. Mai are contract cu FC Argeș până în iulie 2024.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *